Leutebok(Strong Ale)

Leutebok wordt al bockbier op de Nederlandse markt verkocht. Is het een bockbier of meer een Belgische Dubbel. Wat maakt het uit? Dit is een donkerbruin bier dat het hele jaar door smaakt. Het heeft karamel en zoete moutaroma’s, maar is zeker niet te zoet.

Brouwerij: Brouwerij van Steenberge – België

Alcohol: 7.5%

Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

De Leckere Traiectinator BIO

Donkere robijnrode dubbelbock. Volle, moutige caramelsmaak met een lichte ondertoon van chocola. Een klassiek, dus ondergistend, bockbier met intense smaak van vienna- en munichmout en een soepele, zuivere afdronk.

Brouwerij: Brouwerij De Leckere – Nederland

Alcohol: 8.0%

Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Bronckhorster Brok in de Keel

Warm, krachtig en robuust, zo kun je de Brok in de Keel van Bronckhorster wel omschrijven. Mooie tonen van geroosterde mout, karamel en chocolade maken dit bier zeer aantrekkelijk. In 2013 werd dit bier tot een na lekkerste dubbelbockbier van Nederland gekozen. In 2018 werd dit bier gekozen tot lekkerste bockbier van Nederland.

Brouwerij: Bronckhorster Brewing Company – Nederland

Alcohol: 8.5%

Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Brand Dubbelbock

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van geroosterde moutsoorten geeft dit bier zijn robijnrode kleur. Brand Dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.
(Uitgeroepen tot lekkerste bier tijdens de Brussels Beer Challenge 2020!)

Brouwerij: Brand bierbrouwerij – Nederland

Alcohol: 7.5%

Verkrijgbaar op tap.

Check in op Untappd