Othmar Zomerblond

De Othmar Zomerblond is een zachte en doordringbare blond. Door de verschillende hopsoorten is het een lekker fris en fruitige blond, een échte dorstlesser.

Brouwerij: Othmar bierbrouwerij – Ootmarsum

Alcohol: 4,9%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Othmar Lady Tripel

De Othmar Lady Tripel is het zachtere en iets zoetere zusje van de Othmar Tripel. Met een alcoholpercentage van 7,5% is deze tripel erg toegankelijk, maar toch rijk van smaak.

Brouwerij: Othmar bierbrouwerij – Ootmarsum, Twente

Alcohol: 7,5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Doarper Tripel(tripel)

Mensen uit Denekamp worden ‘Doarpers’ genoemd, en al die Doarpes samen hebben de smaak bepaald van dit bier: Doarper Blond! Een bier met een bijzonder doel: in 2027 bestaat Denekamp 750 jaar en dat willen we spectaculair vieren! Met elke gedronken Doarper Blond komt dat doel iets dichterbij.

Brouwerij: De Doarper brouwers – Twente

Alcohol: 8,0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Desperados Strawberry Margarita

De nieuwe variant van Desperados met de friszoete smaak van aardbei en limoen. Geïnspireerd op de beroemde Strawberry Margarita cocktail en met de kick die je van Desperados gewend bent!

Brouwerij: Heineken – Nederland

Alcohol: 3,0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Arpus X Põhjala DDH Nelson X Talus X Simcoe IPA

66% van de Baltische Staten is samengekomen om een nieuwe IPA te brouwen. Precies zoals op het blik staat is het een Double Dry Hopped IPA met Nelson, Talus en Simcoe hoppen. Fruitige volle smaken, zeker voor het relatief lage alcoholpercentage en nog een goed aanwezige bittere smaak.

Brouwerij: Diverse brouwerijen uit de Oostzeelanden

Alcohol: 6,5%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Jopen Bio Blond

Jopen Bio Blond is een biologisch verantwoord bier met een amberen kleur afkomstig uit Nederland. De Ingrediënten die voor dit bier gebruikt zijn, zijn biologisch geteeld. Hierdoor heeft hij een zeer aangenaam zoet aroma dat gevuld is met tonen van banaan omringt door een dikke romige laag vanille. Verder beschikt hij over een goed gebalanceerde smaak van mout. Zoet en heerlijk zacht.

Brouwerij: Brouwerij Jopen – Nederland

Alcohol: 6,5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

vandeStreek Mosaic Maze

Dwaal rond in het doolhof er verlies je in de complexe smaken en verschillende lagen van de Mosaic Maze. Deze juicy IPA geeft een zijdezacht mondgevoel en zit bomvol tropische aroma’s.

Brouwerij: Brouwerij vandeStreek – Nederland

Alcohol: 7,0%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Vocation Life & Death 🐍

Geïnspireerd door Amerikaanse IPA’s die zeer hoppig zijn en een lekkere bitterheid hebben, heeft het een heldergele kleur met een witte schuimkraag, met aroma’s van dennen, citrus en tropisch fruit. In de mond is Life & Death romig met aroma’s van fruit, hop, mout en citrusvruchten voor een zuivere en lange bitterheid.

Brouwerij: Brewery Vocation – Verenigd Koninkrijk 

Alcohol: 6,5%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Enigma – Black Fuel

Enigma heeft verschillende knappe bieren op zijn palmares waaronder de Hopnytized IPA’s, Tamera, Lupulin Monster en nog enkele andere. Deze donkere Quadrupel van 9,5% heeft een kandijzoete aanzet, gevolgd door de smaak van donker fruit en een opvallende karamelmoutige smaak. Op de achtergrond is de smaak van zoethout ook herkenbaar.

Brouwerij: Brouwerij Enigma – België

Alcohol: 9,5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

De Ranke Noir de Dottignies

De Ranke Noir De Dottignies is een zeer krachtige Belgian Ale. Het bier donkerbruin van kleur en de zoetheid komt je direct tegemoet. Verwarmende zoete smaken als karamel, toffee, chocolade en zoethout komen naar voren. In de afdronk ontdek je een klein bittertje.

Brouwerij: Brouwerij de Ranke – België

Alcohol: 8,5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd