Texels Jutters Bock (Belgian Blonde)

Texels Jutters Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. Texels Jutters Bock heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak omdat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk.

Brouwerij: Texelse Bierbrouwerij – Nederland

Alcohol: 7.0%
Verkrijgbaar op tap.

Check in op Untappd

Opgebokt! – Van Moll (Doppelbock)

Opgebokt is een chocolade doppelbock, ondergistend gebrouwen in een Duitse stijl. Brouwerij Van Moll gebruiken hiervoor 65% Munchener mout, drie van de lekkerste soorten caramelmouten en een vleugje chocolade. In combinatie met een subtiele dosis hop bewijst Opgebokt dat toegankelijkheid en karakter prima samen gaan.

Brouwerij: Van Moll brouwerij – Nederland, Eindhoven

Alcohol: 7.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Tesselaar – Slufter bok (winterbok)

Tesselaar Slufter bok is een volmondig bovengistende Winterbok van 7,5%. Door gebruik van verschillende geroosterde moutsoorten is het bier robijnrood van kleur en heeft het een robuuste smaak.

Brouwerij:Tesselaar Familiebrouwerij Diks – Nederland

Alcohol: 7.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Dubbelbock Stroopwafel – Berging (Dubbelbock)

De Dubbel Bock, robuust en moutig van smaak. De toevoeging van stroopwafel zorgt voor een mooie diep donkere kleur en een vol aroma. Geniet rustig van deze krachtige dubbel bock op die heerlijke herfstachtige dagen!

Brouwerij: Berging Brouwerij – Nederland, Purmerend 

Alcohol: 8.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Bokkelul – De Eeuwige Jeugd (bock bier)

De Eeuwige Jeugd Bokkelul is een rood gekleurd bock bier gebrouwen in Nederland, met behulp van Duitse edelhoppen van de befaamde familie Weyerman. Zijn smaak zit bomvol met licht gebrande tonen gemengd met notities van drop en romige karamel. Zoet met lichte kruiden.

Brouwerij: Brouwerij  De Eeuwige Jeugd – Nederland, Amsterdam

Alcohol: 7.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Ijsselbock – Bronckhorster (bockbier)

Dit bockbier werd oorspronkelijk als bovengistend gebrouwen. Sinds 2016 is het recept aangepast en is het een ondergistend bockbier geworden. Hierdoor zijn de weelderige fruitige aroma’s ingewisseld voor cleane mouttonen vol karamel. De Bronckhorster IJsselbock haalde het de afgelopen jaren goud en zilver tijdens de verkiezing Lekkerste Bockbier van Nederland.

Brouwerij:Bronckhorster Brewing Company – Nederland

Alcohol: 7.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Ayinger Celebrator Doppelbock (Doppelbock)

Ayinger Celebrator Doppelbock is een Dubbelbock. Een kruidig bier met volop tonen en aroma’s van mout, donker fruit en hopbitters. Ook ontdek je tonen van vijgen en een licht bittertje in de afdronk.

Brouwerij: Brouwerij Aying – Duitsland

Alcohol: 6.7%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

La Chouffe Bok “6666” (belgisch bokbier)

Chouffe Bok 6666 is een seizoenbier dat speciaal voor Nederland wordt gebrouwen. De Chouffe bok onderscheidt zich door een koperkleurige tint, een frisse en fruitige neus en een aangenaam volle smaak die op een bittere toets eindigt.

Brouwerij: Brouwerij Achouffe – België

Alcohol: 6.6%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Van de Streek – Black Bock (bockbier)

Deze blackbock zit bomvol verrassende smaken zoals koffie, drop, chocolade en dat gecombineerd met een licht gerookte afdronk. hij is gebrouwen volgens traditie – met Duitse hop en mout. veel smaak en weinig alcohol; een drinkbaar bier.

Brouwerij: Van de Streek bier – Nederland

Alcohol: 6.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd