het proeflokaal

ervaar ons proeflokaal

Op de 1e verdieping bevindt zich het zogenoemde Proeflokaal. Wij hebben deze ruimte stijlvol ingericht met ouderwetse, vintage items. Bijna alle voorwerpen in deze kamer kregen bij ons een tweede leven. Op de achtergrond klinkt zacht jazz muziek en ’s avonds zorgen de kaarsjes voor een warme en  gemoedelijke sfeer. 

Wij nodigen u uit om een persoonlijke afspraak te maken. Dan kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen in een succesformule voor uw proeverij.

bier proeverij

Bier en eten zijn voor elkaar gemaakt! Bij elk gerecht past wel een goed biertje. Ervaar dit tijdens een van onze bierproeverijen. Wij organiseren bierproeverijen voor gezelschappen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen. Bij de bierproeverij neemt onze begeleider je mee in de wereld van bier en verteld je meer over bier & spijs. 

De aangeboden proeverijen kunnen in overleg en op reservering worden vastgesteld en kunnen aan het seizoen of een thema worden aangepast. Onze chef-kok zorgt voor bijpassende gerechten bij elk speciaal bier. 

We hebben een vaste prijs van €60 p.p. voor 4 gangen en 4 verschillende bieren. Het is ook mogelijk om de proeverij uit te bereiden met meerdere gangen.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Telefoonnummer: (0541) 35 24 88
Mobiele telefoon: (06)40973777
Mail: info@demusketier.nl

Maikel Bakker
Maikel Bakker
@maikelbakker
Lees verder
Vandaag een bierproeverij gehad bij de Musketier. Op de eerste verdieping werden we ontvangen in een ontzettend sfeervolle eetzaal/kamer. We kregen meerdere gangen geserveerd en deze waren echt heel erg lekker. Er was bij elk gerecht een passend biertje en deze kwam met een zeer leuke uitleg. Zelfs als je geen bierliefhebber bent is dit erg leuk en lekker om te doen. Complimenten naar Max en de Chef en bedankt voor de mooie avond!
Gerben Huisman
Gerben Huisman
@ghuisman
Lees verder
Hallo, Ik heb met mijn vriendengroep een bier proeverij gehad bij de musketier Met bijpassend eten. Ondanks dat ik 0.0 % bier erbij dronk. Was het erg gezellig en heel smakelijk dus ik zou het zeker aanbevelen. Groeten Gerben Huisman
Eva
Eva
@MyEvAn
Lees verder
Geweldig, heerlijk gegeten, betaalbaar, gezellig en topbediening! Twentse gezelligheid zoals je hoopt en verwacht.
Vorige
Volgende