'HET PROEFLOKAAL'

Op de 1e verdieping bevindt zich het zogenoemde Proeflokaal. Wij hebben deze ruimte stijlvol ingericht met ouderwetse, vintage items. Bijna alle voorwerpen in deze kamer kregen bij ons een tweede leven. Op de achtergrond klinkt zacht jazz muziek en ‘s avonds zorgen de kaarsjes voor een warme en  gemoedelijke sfeer. 

Wij nodigen u uit om een persoonlijke afspraak te maken. Dan kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen in een succesformule voor uw proeverij.

bier proeverij

Bier en eten zijn voor elkaar gemaakt! Bij elk gerecht past wel een goed biertje. Ervaar dit tijdens een van onze bierproeverijen. Wij organiseren bierproeverijen voor gezelschappen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen. Bij de bierproeverij neemt onze begeleider je mee in de wereld van bier en verteld je meer over bier & spijs. 

De aangeboden proeverijen kunnen in overleg en op reservering worden vastgesteld en kunnen aan het seizoen of een thema worden aangepast. Onze chef-kok zorgt voor bijpassende gerechten bij elk speciaal bier. 

We hebben een vaste prijs van €60 p.p. voor 4 gangen en 4 verschillende bieren. Het is ook mogelijk om de proeverij uit te bereiden met meerdere gangen.

 Wij raden aan om tijdig te reserveren, vol is vol. 

Adres

Grotestraat 10
7591 DL, Denekamp

Contact

0541 352 488
info@demusketier.nl

Adres

Grotestraat 10
7591 DL, Denekamp

Contact

0541 352 488
info@demusketier.nl