PINTA Hazy Discovery Budapest (DIPA)

Welkom bij Pinta’s hoppige reisbureau! De tijd is gekomen om de hoofdstad van Hongarije te bezoeken en Mad Scientist te ontmoeten. Het resultaat van de experimenten van Pinta en deze Boedapest -brouwerij is een sterke, dikke, dubbele IPA, die ze hebben gebrouwen met een samenstelling van Loral, Amora Preta en Enigma hop.

Brouwerij: Kinnegar Brewing – Ierland

Alcohol: 7,5%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Kinnegar – Big Bunny (IPA)

Kinnegar Big Bunny IPA is een East Coast Style IPA. Het bier heeft aroma’s van brooddeeg, tarwe en citrus. Lekker fruitig door smaken als mango, abrikoos en grapefruit.

Brouwerij: Kinnegar Brewing – Ierland

Alcohol: 6,0%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Vocation Life & Death 🐍 (IPA)

Geïnspireerd door Amerikaanse IPA’s die zeer hoppig zijn en een lekkere bitterheid hebben, heeft het een heldergele kleur met een witte schuimkraag, met aroma’s van dennen, citrus en tropisch fruit. In de mond is Life & Death romig met aroma’s van fruit, hop, mout en citrusvruchten voor een zuivere en lange bitterheid.

Brouwerij: Brewery Vocation – Verenigd Koninkrijk 

Alcohol: 6,5%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

La Goudale IPA

La Goudale IPA is een bier met frisse en kruidige aroma’s. Een mild en fruitig bier met een droge afdronk, waarbij je zowel de invloed van de hop als de mout goed kunt proeven.

Brouwerij: Brasserie Goudale – Frankrijk

Alcohol: 7.2%

Tijdelijk niet verkrijgbaar.

Check in op Untappd

Vedett Extra Ordinary IPA (IPA - Belgian)

Vedett Extra Ordinary IPA is een zeer toegankelijke India Pale Ale. Het heeft een zachte zoetheid van uit de mout, een frisse fruitigheid vanuit de hoppen. Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans.

Brouwerij: Duvel Moortgat – België

Alcohol: 6%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

’t IJ IPA (IPA - Belgian)

Grapefruit en bloemen dat zijn de kenmerkende aroma’s van ’t IJ IPA. Dit blonde bier met veel hop heeft een afwijkend etiket. De smaak is vooral fruitig en bitter, waarbij de fruitige nasmaak lang blijft hangen.

Brouwerij: ’t Ij – Amsterdam, Nederland

Alcohol: 7%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd