Jelster – Hazy Je Wel (Hazy IPA)

Hé zie je wel! Een Hazy IPA die tegen een New England IPA (NEIPA) aanleunt. Dubbel ge dry hopt met Cascade, Centennial, Citra en Mosaic. Een tropisch hopsapje met een romig mondgevoel en een klein zoetje. Niet te bitter dus geschikt voor iedereen en elk moment. Zeer goed te muilen dus.

Brouwerij: Jelster – Rotterdam

Alcohol: 6.6%
Verkrijgbaar op blik.

Check in op Untappd

Zuyd Craft – Lola (NEIPA)

De Lola New England IPA van Zuyd Craft is de ultieme smaakbom voor de echte bierliefebbers. Dit bier is een explosie van tropische smaken, met een frisse twist. De combinatie van de beste Amerikaanse hopsoorten en verschillende granen zorgt voor een rijk aroma van tropische vruchten en een zachte, romige afdronk.

Brouwerij: Zuyd Craft – Nederland

Alcohol: 5.8%
Verkrijgbaar op blik.

Check in op Untappd

Bullhouse – Rolling Papers (NEIPA)

Bullhouse heeft hun bloed, zweet en tranen in deze “Hazy hoi” gestopt. Meerdere toevoegingen van dry hop gecombineerd met de fruitige esters van hun huismix geeft je een waanzinnige smaakcombinatie.

Brouwerij: Bullhouse Brew CO – Ierland

Alcohol: 5.5%
Verkrijgbaar op blik.

Check in op Untappd

Vedett Extra Ordinary (IPA)

Vedett Extra Ordinary IPA is een zeer toegankelijke India Pale Ale. Dit bier is goed doordrinkbaar en zit boordevol smaak. Het heeft een zachte zoetheid van uit de mout, een frisse fruitigheid vanuit de hoppen. Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans.

Brouwerij: Brouwerij Vedett – België

Alcohol: 6.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

The White Hag – Luna (IPA)

Een mysterieus bier met een intrigerend smaakprofiel. Het combineert rijke chocoladetonen en donkere geroosterde mout met een vleugje vanille. Een diep, fluweelzacht bier voor liefhebbers van complexe en donkere smaken.

Brouwerij: The White Hag – Ierland

Alcohol: 5.8%
Verkrijgbaar op blik.

Check in op Untappd

Van de Streek – Hop Art IPA (glutenvrij!)

HOP ART is een blonde IPA knalvol Amerikaanse hoppen. Na al het hopgeweld in de Hop Art serie kwamen ze tot de conclusie dat Hop Art zijn eigen plekje verdient in de line-up van hun bieren. Brouwen is nu eenmaal kunst en hoe meer kunst in de koelkast hoe beter. Dit speciaalbier heeft een zilveren medaille behaald tijdens de 1e Dutch Beer Challenge en is glutenvrij!

Brouwerij: Van de Streek brouwerij – Nederland

Alcohol: 5.0%

Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

La Goudale IPA

La Goudale IPA is een bier met frisse en kruidige aroma’s. Een mild en fruitig bier met een droge afdronk, waarbij je zowel de invloed van de hop als de mout goed kunt proeven.

Brouwerij: Brasserie Goudale – Frankrijk

Alcohol: 7.2%

Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

’t IJ IPA (IPA - Belgian)

Grapefruit en bloemen dat zijn de kenmerkende aroma’s van ’t IJ IPA. Dit blonde bier met veel hop heeft een afwijkend etiket. De smaak is vooral fruitig en bitter, waarbij de fruitige nasmaak lang blijft hangen.

Brouwerij: ’t Ij – Amsterdam, Nederland

Alcohol: 7%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd