Bourbon Barrel Aged Abominable Winter Ale(LIMITED)

Bourbon Barrel Aged Abominable heeft negen maanden gerijpt in bourbonvaten uit Kentucky om deze sterke seizoensklassieker te creëren met complexe tonen van vanille, kruiden en citrus.

Brouwerij: Hopworks Urban Brewery – Verenigde Staten

Alcohol: 11,3%
Verkrijgbaar uit blik.

Check in op Untappd

Folkingebrew / White Dog – Howling at the Moon

Howling at the Moon is een Double New England IPA met een alcoholpercentage van 8,5%. Deze NE DIPA is een collab van Folkingebrew en White Dog Brewery en is gehopt met Citra, Vic Secret en HBC 630.

Brouwerij: Folkingebrew & White Dog Brewery – Groningen

Alcohol: 8.5%
Tijdelijk niet verkrijgbaar.

Check in op Untappd

La Pirata / Laugar Young, Gifted and Black West Coast IPA

Hele elegenate West Coast IPA gebrouwen door La Pirata uit Spanje. Deze IPA is gebrouwen met maar liefst 25 gram hop per liter! Wees er snel bij, we hebben maar een paar exemplaren op voorraad.

Brouwerij: La Pirata – Spanje

Alcohol: 6.6%
Tijdelijk niet verkrijgbaar.

Check in op Untappd

Opgebokt! – Van Moll

Opgebokt is een chocolade doppelbock, ondergistend gebrouwen in een Duitse stijl. Brouwerij Van Moll gebruiken hiervoor 65% Munchener mout, drie van de lekkerste soorten caramelmouten en een vleugje chocolade. In combinatie met een subtiele dosis hop bewijst Opgebokt dat toegankelijkheid en karakter prima samen gaan.

Brouwerij: Van Moll brouwerij – Nederland, Eindhoven

Alcohol: 7.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Tesselaar – Slufter bok

Tesselaar Slufter bok is een volmondig bovengistende Winterbok van 7,5%. Door gebruik van verschillende geroosterde moutsoorten is het bier robijnrood van kleur en heeft het een robuuste smaak.

Brouwerij:Tesselaar Familiebrouwerij Diks – Nederland

Alcohol: 7.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Aventinus Eisbock – Schneiderweisse

‘N echte stevige! Deze mahoniekleurige Schneider Weisse Aventinus Eisbock is pure magie. De brouwwijze volgens een speciaal recept met een klassieke ijsbehandeling geeft de Eisbock zijn krachtige intense karakter en uitgebreide smakenpalet. Je proeft blauwe pruimen, bananen en aroma’s van kruidnagel. De fluwelen touch komt door de smaakbeleving van amandel en marsepein.

Brouwerij: G. Schneider & Sohn – Duitsland

Alcohol: 12.0%
Tijdelijk niet verkrijgbaar.

Check in op Untappd

Dubbelbock Stroopwafel – Berging

De Dubbel Bock, robuust en moutig van smaak. De toevoeging van stroopwafel zorgt voor een mooie diep donkere kleur en een vol aroma. Geniet rustig van deze krachtige dubbel bock op die heerlijke herfstachtige dagen!

Brouwerij: Berging Brouwerij – Nederland, Purmerend 

Alcohol: 8.5%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Alhambra Reserva Roja

Alhambra Reserve Roja is een unieke Bock uit Spanje met een lange en “rustgevende” gisting. Een moutige geur, vol en krachtig. Qua smaak is deze ronduit vol te noemen met een licht bittere afdronk.

Brouwerij: Grupo Cervezas Alhambra – Spanje

Alcohol: 7.2%
Tijdelijk niet verkrijgbaar.

Check in op Untappd

Bokkelul – De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd Bokkelul is een rood gekleurd bock bier gebrouwen in Nederland, met behulp van Duitse edelhoppen van de befaamde familie Weyerman. Zijn smaak zit bomvol met licht gebrande tonen gemengd met notities van drop en romige karamel. Zoet met lichte kruiden.

Brouwerij: Brouwerij  De Eeuwige Jeugd – Nederland, Amsterdam

Alcohol: 7.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd

Ijsselbock – Bronckhorster

Dit bockbier werd oorspronkelijk als bovengistend gebrouwen. Sinds 2016 is het recept aangepast en is het een ondergistend bockbier geworden. Hierdoor zijn de weelderige fruitige aroma’s ingewisseld voor cleane mouttonen vol karamel. De Bronckhorster IJsselbock haalde het de afgelopen jaren goud en zilver tijdens de verkiezing Lekkerste Bockbier van Nederland.

Brouwerij:Bronckhorster Brewing Company – Nederland

Alcohol: 7.0%
Verkrijgbaar op fles.

Check in op Untappd