Feesten & Partijen

Feesten is iets speciaals, dat weten wij bij Eetcafé De Musketier als geen ander. Maar iedereen feest op zijn of haar eigen manier. Daarom is het heel belangrijk dat wij als organisator van uw feest, en u als opdrachtgever op één lijn zitten.

Feesten & Partijen

Feesten is iets speciaals, dat weten wij bij Eetcafé De Musketier als geen ander. Maar iedereen feest op zijn of haar eigen manier. Daarom is het heel belangrijk dat wij als organisator van uw feest, en u als opdrachtgever, op één lijn zitten.

Wij nodigen u uit om een persoonlijke afspraak te maken. Dan kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen in een succesformule voor uw feest.

De achterzaal

De Musketier beschikt ook over een achterzaal op de begane grond. Ons zaaltje is perfect voor het houden van besloten feestjes zoals bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsfeestjes of team feestjes en biedt plaats aan ongeveer 60 personen. Ook voor kleine groepen is deze ruimte ideaal! Je kunt hier je eigen muziek draaien én de ruimte feestelijk versieren. Het zaaltje beschikt over een eigen bar met tap en feestelijke verlichting. Een besloten feest kan georganiseerd worden met verschillende buffetten.
De achterzaal kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en presentaties en beschikt over een beeldscherm voor presentaties.

Adres

Grotestraat 10
7591 DL, Denekamp

Contact

0541 352 488
info@demusketier.nl

Adres

Grotestraat 10
7591 DL, Denekamp

Contact

0541 352 488
info@demusketier.nl